Expositie Print the city

Periode: 1 november 2019 t/m 10 november 2019
Opening: 1 november 2019 om 16:00

De afsluitende tentoonstelling van Parariso vindt plaats in Kunstruimte de Melkfabriek. Hier tonen Bossche grafische kunstenaars het brede spectrum die grafische kunst beslaat. Gomdruk, zeefdruk, materiaaldruk, maar ook puzzeldruk, lithografie en uiteraard risoprint. Veel van de kunstenaars werken met deze technieken in het Grafisch Atelier Den Bosch. Van iedere kunstenaar is er één werk te zien. Allen in een andere techniek. Van datzelfde werk wordt in een kleiner formaat ook een riso-afdruk gemaakt.

 

Werk van Helma Veugen (mixed media) en Puck Willaarts (monotype vetkrijt)

Deelnemende kunstenaars

Astrid Florentinus, Casper Herselman, Francine Steegs, Frans van Santfoort, Harmke Kuijl, Helma Veugen, Henny Schakenraad, Ingrid Menge, Jan Krul, Jeanet Kingma, Jiri Buunk, Lisetteh, Maartje van der Kruijs, Manita Kieft, Margriet Luyten, Marieke Peters, Marie Louise Wasiela, Mario Dijsselbloem, Peter Koene, Puck Willaarts, Roos Terra, Sarah van Rossem en Willemijn van Dorp.


Zeefdruk van Francine Steegs

Leporello Kunstproject
De afgelopen weken werkten 6 kunstenaars en 6 schrijvers om en om aan 2 Leporello’s in het kader van Parariso. Tijdens de expositie zijn de resultaten van het Leporelloproject te bewonderen. De unieke harmonicaboekjes, gedrukt met de Riso, worden ook te koop aangeboden.
Meer info over het project

Te bezoeken
De publieksopening is op 1 nov om 16 uur. Aanmelden kan via project@gadenbosch.nl
Daarna op: 2, 3, 9 en 10 nov 13 - 17 uur.
Locatie: Kunstruimte de Melkfabriek, Guldenvliesstraat 4h Den Bosch
Gratis toegankelijk

Parariso
Van 5 oktober t/m 10 november zet het Grafisch Atelier Den Bosch Risografie in de spotlights. Samen met kunstliefhebbers en kunstmakers onderzoeken, tonen en vieren we de wondere technieken van de Risoprinter. Wees erbij!

Lees het hele programma van Parariso