Workshop op maat

Grafiek als avontuur
Maak kennis met eeuwenoude en toch zeer moderne grafische technieken. Bijvoorbeeld een vriend(inn)en club, reünie, vrijgezellendag, familie, voetbalteam etc. Daarnaast kunnen bedrijven bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, training of teambuilding. 
 
Basis
In deze workshop leer je de basisbeginselen van een grafische techniek. Je werkt met professionele materialen. Het avontuur zit hem in het creatieve proces dat je aangaat en dat je uitdrukking geeft aan een eigen idee. Je bent vooral aan het doen i.p.v. denken en gaat mét prent naar huis. Alle workshops worden gegeven door professionele kunstenaars met ruime ervaring in lesgeven aan groepen.
 
Aanbod
  • Zeefdruk: Bedruk je eigen tas of t-shirt; Experimenteren met kleur; Ruimer denken
  • Materiaaldruk: Groene vingers; Onkruid vergaat niet
  • Droge naald: In het voetspoor van Rembrandt; Van twijfelen naar handelen
  • Lithografie: Drukken met Cola
  • Linografie: Het hoofd leeg; Alle neuzen dezelfde kant op 

Duur: 2,5 uur. Kosten: Vanaf €40,00 p.p. bij 15 deelnemers (incl. btw). 
Neem contact op met educatie@gadenbosch.nl voor een offerte.

Op maat
Workshops kunnen op maat worden gemaakt. We hebben bijvoorbeeld voor werknemers van het Noordbrabants Museum een stoomcursus grafische technieken gemaakt en voor de personeelsvereniging van de gemeente ’s-Hertogenbosch hebben we een roulerende workshop gemaakt waarbij drie grafische technieken met elkaar werden gecombineerd. De gehele werkplaats biedt ruimte voor maximaal 45 personen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Plus arrangementen
Deze arrangementen zijn extra bij een workshop te boeken.
 
+ Inspiratie rondleiding
Het is mogelijk een rondleiding te krijgen in de Willem Twee Fabriek waarbij een aantal ateliers van grafische kunstenaars worden bezocht.
Duur: 30min.
Kosten: €10 p.p. (incl. btw)
 
+ Lunch
Heerlijke lunchhapjes in ontvangstgelegenheid Hangop in de Willem Twee Fabriek
Duur: 30min
Kosten: €10 p.p. (incl. btw)