Expositie Print the city

Periode: 1 november 2019 t/m 10 november 2019

De afsluitende tentoonstelling van Parariso vindt plaats in Kunstruimte de Melkfabriek. Hier tonen Bossche grafische kunstenaars het brede spectrum die grafische kunst beslaat. Gomdruk, zeefdruk, materiaaldruk, maar ook puzzeldruk, lithografie en uiteraard risoprint. Veel van de kunstenaars werken met deze technieken in het Grafisch Atelier Den Bosch. Van iedere kunstenaar is er één werk te zien en van datzelfde werk wordt in een kleiner formaat ook een riso-afdruk gemaakt.

Deelnemende kunstenaars
De lijst met deelnemers wordt op dit moment nog samengesteld. Ieder geval doen mee: Margriet Luijten, Francine Steegs, Manita Kieft, Willemijn van Dorp, Marieke Peeters, Roos Terra, Casper Herselman, Marie Louise Wasiela, Peter Koene, Puck Willaert, Astrid Florentinus, Jeanet Kingma, Harmke Kuijl, Jan Krul, Henny Schakenraad, Maartje van der Kruijs, Mario Dijselbloem, Helma Veugen en Sarah van Rossum.


Francine Steegs is een van de kunstenaars die meedoet aan Print the City

 

Parariso
Van 5 oktober t/m 10 november zet het Grafisch Atelier Den Bosch Risografie in de spotlights. Samen met kunstliefhebbers en kunstmakers onderzoeken, tonen en vieren we de wondere technieken van de Risoprinter. Wees erbij!

Lees het hele programma van Parariso