Excursie naar Print Unlimited

Periode: 13 april 2018 t/m 15 mei 2018

18 april 2018
Madeleen Dijkman verzorgde voor het Grafisch Atelier reeds meermaals een uitgebreide cursus in bedrukken van stoffen. Al vaker kondigde zij aan om een rondleiding te willen organiseren bij haar voormalige werkgever Print Unlimited, een bedrijf in Someren dat digitaal en nog een klein beetje middels vlakdruk textiel bedrukt. Prints van ontwerpers en kunstenaars uit heel Europa worden hier geprint op uiteenlopende stoffen.

Nu is het zover! Op 14 mei 2018 zal een excursie plaatsvinden waarop u, indien geinteresseerd, kunt inschrijven. U hebt de mogelijkheid om door de fabriek te lopen en om zo de mogelijkheden en het proces te bekijken. Ook krijgt u uitleg over hoe u zelf een print kan bestellen mocht u dit een keer willen proberen.

Aanmelden per e-mail naar: info@maenproductions.com
Datum: maandag 14 mei, start 9:30 tot 11:30
Adres: Trasweg 8 in Someren-Eind
Kosten: €10,- per persoon (€ 5,- voor studenten)

De bestemming kan wat ingewikkeld te bereiken zijn met het OV. Mocht het vervoer een probleem zijn, meld dat dan in uw aanmeldings-e-mail, er wordt dan gekeken of er ergens nog plek over is in een auto.
U mag gerust in u omgeving rondvragen of er mensen geinteresseerd zijn om mee te gaan. Verspreid het nieuws. Madeleen Dijkman hoort graag of u komt en met hoeveel personen.
Let op: er zit wel een maximum aan de grote van de groep.

Links:
http://www.printunlimited.nl/

Merken die o.a. hier printen (dan wel hebben geprint):
https://erdem.com/en-eu/
https://www.swash-london.com/