Vrijwilliger Marketing & communicatie (4 tot 8 uur per week)

Periode: 8 november 2017 t/m 31 december 2017

Stichting Grafisch Atelier Den Bosch is een werkplaats, in de Willem II Fabriek, waar iedereen die wil werken en experimenteren met grafische technieken (zeefdruk, ets, lithografie etc) welkom is. Kunstenaars, grafisch ontwerpers, illustratoren, amateurs en andere geïnteresseerden kunnen zes dagen per week terecht in 'de mooiste grafische werkplaats van Nederland' om zelfstandig te werken, cursussen en workshops te volgen en exposities te bezoeken. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een groot team van vrijwilligers. Om onze werkplaats, activiteiten en producten meer voor het voetlicht te brengen zijn wij op zoek naar een vrijwilliger marketing & communicatie.


- Je maakt marketing- en/of communicatieplannen voor doelgroepen, producten, activiteiten en evenementen en voert deze zelf uit of coördineert de uitvoering
- Je schrijft makkelijk en nauwkeurig teksten voor marketing- en communicatie-uitingen en lokale en regionale pers
- Het actief beheren en onderhouden van websites en social media.
- Opmaken van materialen zoals flyers, advertenties en overig promotiemateriaal.
- Je bent proactief, resultaatgericht en sterk in projectmatig (samen)werken.
- Je denkt en werkt op hbo-niveau en hebt bij voorkeur een aantal jaar relevante werkervaring

Wij bieden een grote zelfstandigheid en flexibiliteit in de betreffende functie, een plek in een fijn team en de mogelijkheid om zelf te (leren) werken met grafische technieken.