Lezing: Wobby.club

Docent: Marjolein Schalk van Wobby.club
Data en tijd: 30 oktober 19.00- 21.00 
Kosten: € 5,00 (inclusief BTW en materiaal)

Deze lezing is voor iedereen toegankelijk die meer wil weten over de techniek van riso, het ontstaan van het magazine Wobby en de projecten die Wobby.club organiseert. Uiteraard kun je de uitgaves van Wobby.club en een deel van de collectie Riso- zines en kunstenaarsboeken uit hun bibliotheek bekijken.

 

Wobby is een thematisch magazine voor visuele kunst en verhalen, gedrukt op de riso. Daarnaast organiseert Wobby.club exposities, projecten en workshops. Ze bieden een platform aan makers uit binnen- en buitenland die zich aan de rand begeven van diverse disciplines: beeldende kunst, strip, illustratie en literatuur.

Wobby.club is opgericht door de Tilburgse kunstenaars Jeroen de Leijer, Marjolein Schalk en Steppie Lloyd Trumpstein. Sinds 2015 publiceert en drukt Wobby.club het magazine Wobby met bijdragen van gastkunstenaars.http://www.wobby.club/

https://www.facebook.com/wobbyclub

https://instagram.com/wobbyclub

https://twitter.com/wobbyclub

https://www.youtube.com/channel/UCLBqplF4m6H3Xo3Y0VuO9Yw

Parariso
Deze lezing is onderdeel van Parariso. Van 5 oktober t/m 10 november zet het Grafisch Atelier Den Bosch met dit event de Risografie in de spotlights. Samen met kunstliefhebbers en kunstmakers onderzoeken, tonen en vieren we de wondere technieken van de Risoprinter. Wees erbij!
Bekijk het hele programma van Parariso

Het Grafisch Atelier behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende aanmeldingen de workshop niet door te laten gaan.
De reeds aangemelde cursisten krijgen een nieuwe datum aangeboden of het cursus bedrag geretourneerd.

Algemene voorwaarden educatie