13 augustus 2021 t/m 30 september 2021

Expositie Henny Schakenraad in de Spiegelzaal

GA vriendenprent 2021 e.a. werk

Al een aantal jaren is De Kom het uitgangspunt voor het werk van Henny Schakenraad. De grafisch kunstenaar, die al vele jaren als werkplaatsmeester betrokken is bij het Grafisch Atelier, maakte dit jaar de vriendenprent. Ook hierin komt de vorm van de kom terug. De vriendenprent en ander werk van de kunstenaar is vanaf half augustus te zien in de Spiegelzaal van de Willem Twee Fabriek.

Lees meer
Chikako Minitopia
14 juli 2021 t/m 31 augustus 2021

Aircraft: presentatie Chikako Watanabe in Minitopia

De van oorsprong Japanse kunstenaar Chikako Watanabe is de eerste internationale artist-in-residence in het Grafisch Atelier Den Bosch. Dit project ging eind 2020 onder de noemer Aircraft van start.

Lees meer
30 juni 2021 t/m 1 augustus 2021

Tentoonstelling met tien Brabantse kunstenaars

in de Spiegelzaal

Tien kunstenaars met Brabantse roots hebben de afgelopen twee maanden de kans gehad om grafische technieken te ontdekken. Het eindresultaat is nu na een tentoonstelling in Het Noordbrabants Museum te zien in de Spiegelzaal van de Willem Twee. Dit project, een samenwerking tussen het Grafisch Atelier Den Bosch en het museum, ondersteunt kunstenaars in deze moeilijke tijd. Iedere kunstenaar heeft de opdracht gehad om een grafisch werk op te leveren. De werken zijn te koop in de online grafiekwinkel van het Grafisch Atelier.

Lees meer