1 november 2019 t/m 10 november 2019

Expositie Print the city

De afsluitende tentoonstelling van Parariso vindt plaats in Kunstruimte de Melkfabriek. Hier tonen Bossche grafische kunstenaars het brede spectrum die grafische kunst beslaat. Gomdruk, zeefdruk, materiaaldruk, maar ook puzzeldruk, lithografie en uiteraard risoprint. Veel van de kunstenaars werken met deze technieken in het Grafisch Atelier Den Bosch. Van iedere kunstenaar is er één werk te zien en van datzelfde werk wordt in een kleiner formaat ook een riso-afdruk gemaakt.

Lees meer
7 oktober 2019 t/m 27 oktober 2019

Leporello Kunstproject

Stroom van woord en beeld

Panta Rei, oftewel alles stroomt, is het thema van Grafiek2019. Wat gebeurt er als je gedachten laat stromen in een opeenvolging van tekst en beeld? Het Grafisch Atelier onderzoekt dit in het maakproces van een leporello, een boekje met waaiervormige binnenbladen. Het idee is dat tekst en beeld elkaar aanvullen in een gelijkwaardige vorm.

Lees meer
5 oktober 2019 t/m 10 november 2019

Evenement Parariso

Risoprinting in the spotlights

Het Grafisch Atelier Den Bosch zet dit najaar Risografie in de spotlights. Samen met kunstliefhebbers en kunstmakers onderzoeken, tonen en vieren we de wondere technieken van de Risoprinter.

Lees meer
5 oktober 2019 t/m 10 november 2019

Expositie Risohelden

Locatie: Spiegelzaal (begane grond)
Openingstijden: ma t/m vr van 09.00 - 17.30 uur, za/zo van 11.00 - 17.00 uur
Gratis toegankelijk

Parariso start op 5 oktober met de expositie Risohelden. Acht kunstenaars geven een inkijkje in de kleurrijke en kunstzinnige werken die er op dit moment gemaakt worden met de Riso. De grafische helden werken als vormgevers, illustratoren, autonoom kunstenaar of collectief. Van prints tot aan boeken, alles komt langs in de expositie.

Lees meer