Doe mee met de WAF, Winter Art Fair!

Ben je kunstenaar, illustrator of vormgever en maak je grafiek? Dan willen we je hierbij van harte uitnodigen om deel te nemen aan de WAF!

Op zondag 16 december organiseert het Grafisch Atelier Den Bosch de WAF, de Winter Art Fair. Een kleine kunstmarkt met een knipoog naar de traditionele kerstmarkten. Met live muziek, glühwein, een goede sfeer en originele kunst voor betaalbare prijzen.

Als deelnemer krijg je een eigen standje op de kunstmarkt, waar je je werk kan tentoonstellen en verkopen. Als Grafisch Atelier richten wij ons in eerste plaats op grafiek, maar wanneer je ook ander werk maakt mag dat ook verkocht worden.

Hoe werkt het?
Om deel te nemen meld je je aan via onderstaande knop. Je vult het aanmeldingsformulier in en betaald 15 euro borg voor de kraamhuur. De borg krijg je na afloop van de beurs teruggestort op je rekening. Er is plaats voor 50 deelnemers, de plaats wordt bepaald op volgorde van inschrijving.

De beurs is open van 12.00 tot 17.00. Inrichten kan vanaf 10.00. Als deelnemer dien je tot het einde van de beurs aanwezig te blijven.

Iedere deelnemer krijgt een stand toegewezen, een houten marktkraam op schragen, deze deel je met een van de andere deelnemers. Voor iedere deelnemer is er een tafelruimte van 1 bij 1,5 meter. Er mag geen werk worden opgehangen aan muren, wel zullen er lijnen gespannen worden waar het werk met knijpers of klemmen aan bevestigd kan worden. Een prentenkribbe voor de tafel zetten is toegestaan.

Het werk wat tentoongesteld wordt moet voor het grootste deel vervaardigd zijn met een grafische techniek. Ander werk zoals schilderijen, tekeningen of keramiek is daarnaast toegestaan.

De beurs richt zich op kunstwerken met een vriendelijke prijs. De prijzen van het werk mogen niet hoger zijn dan 300 euro.

Het Grafisch Atelier vraagt geen kosten voor deelname, maar wel een courtage op de verkoop van het werk. Deze courtage bedraagt 20%, en wordt na afloop van de beurs met de deelnemers verrekend.

Het Grafisch Atelier zorgt voor de PR rond de beurs door middel van advertenties, posters, flyers en sociale media.

Wij zien je aanmelding graag tegemoet!  Voor eventuele vragen mail je naar info@gadenbosch.nl of bel je naar 073-6134277

 

Vink hieronder aan en kies Ga Verder om je in te schrijven!

DEELNAME WAF 2018 - Vink aan en Ga verder om je inschrijving te bevestigen en te betalen... | €15,00
Ga verder